Navidadau 2019

Met veel enthousiasme hernemen we dit najaar de kerstliederen uit het programma Navidadau en voegen daar aan toe de mooiste delen uit NAVIDAD NUESTRA van het beroemde duo Ariel Ramírez & Felix Luna, bekend van o.a. Alfonsina y el Mar en meer nog van de Missa Criolla.

kaarten reserveren

concert Brasil – 7 april 2019 – Brebl Nijmegen | foto: Gert-Jan Bollen

Volver is een koor voor Latijns-Amerikaanse muziek. De groep werd in 2011 opgericht door dirigent Gerard Schoren. De naam Volver (zeg: bolbèr) betekent ‘terugkeren’ en verwijst naar de gelijknamige Argentijnse tango van Carlos Gardel. Gerard Schoren schrijft de meeste arrangementen, toegesneden op de capaciteiten van de koorleden. Zangers met meer ambities en talenten krijgen de gelegenheid om solo of in een klein groepje (duo, trio, kwartet) te zingen. Dit zorgt voor veel afwisseling in de concerten.
De leden van het koor komen uit de regio Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Deventer. De repetities zijn op de woensdagavond in Beekbergen.

concert Canción con todos – 19 februari 2017 – Showroom Arnhem
concert Fiesta de Baile – 7 juli 2018 – Openluchtheater de Pinkenberg – Velp (Gld)