Libertad
Met het thema Libertad (vrijheid) sluiten we dit jaar (2020) aan bij de nationale herdenking van 75 jaar bevrijding en maken we tevens een gebaar van solidariteit naar alle mensen in Latijns-Amerika die momenteel opnieuw (of nog steeds) strijden voor meer vrijheid en gelijkheid. Denk aan de actuele problemen in Chili, Nicaragua en Venezuela.

de concerten zijn afgelast i.v.m. Covid-19
zodra concerten weer mogelijk zijn gaan we ze opnieuw plannen

zaterdag 4 juli
Skydeck – vliegveld Teuge
aanvang 20:00 uur
inloop en welkomstdrankje v.a. 19:00 uur
adres: De Zanden 167 – 7395 PG Teuge (bij Apeldoorn)

zondag 5 juli
De Zoetenlaboratorium – Arnhems Buiten (voormalig KEMA terrein)
aanvang: 15:00 uur
inloop en welkomstdrankje v.a. 14:00 uur in de Kookplaats
adres: Utrechtseweg 310 Arnhem
NB: na afloop van het concert: samen dineren bij de Kookplaats

kaarten: voorverkoop €12,-/CJP €8,- | dagkassa € 15,-/CJP € 10,- | diner op 5 jul
i (vegetarisch Latin-buffet) € 17,50
reserveren en inschrijven voor het diner op zondag kan vanaf 1 mei via deze website

De Zoetenlaboratorium – Arnhems Buiten (voormalig KEMA terrein)

Volver is een koor voor Latijns-Amerikaanse muziek. De groep werd in 2011 opgericht door dirigent Gerard Schoren. De naam Volver (zeg: bolbèr) betekent ‘terugkeren’ en verwijst naar de gelijknamige Argentijnse tango van Carlos Gardel. Gerard Schoren schrijft de meeste arrangementen, toegesneden op de capaciteiten van de koorleden. Zangers met meer ambities en talenten krijgen de gelegenheid om solo of in een klein groepje (duo, trio, kwartet) te zingen. Dit zorgt voor veel afwisseling in de concerten.
De leden van het koor komen uit de regio Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Deventer. De repetities zijn op de woensdagavond afwisselend in Arnhem en Beekbergen.

concert Brasil – 7 april 2019 – Brebl Nijmegen | foto: Gert-Jan Bollen
concert Canción con todos – 19 februari 2017 – Showroom Arnhem
concert Fiesta de Baile – 7 juli 2018 – Openluchtheater de Pinkenberg – Velp (Gld)