nieuw project: BRASIL

Tot nu toe speelden de projecten van Volver zich uitsluitend af in het Spaanstalige gedeelte van Zuid-Amerika. Vanaf september 2018 gaat Volver Portugees zingen in het nieuwe project Brasil: prachtige pareltjes uit de Braziliaanse muziek, begeleid door het ensemble VATAPÁ.

ontwerp: Ric Hop

concerten

zaterdag 30 maart 2019 – Apeldoorn
Sprengeloo | Sprengenweg 81 (ingang Prinses Beatrixlaan)
aanvang 20:00 uur (zaal open 19:30)

zaterdag 6 april 2019 – Arnhem
Showroom | Langstraat 20
aanvang 20:00 uur (zaal open 19:30)

zondag 7 april 2019 – Nijmegen
Brebl | Honig | Waalbandijk 14 e/f
aanvang 16:00 uur (zaal open 15:30)

entree voorverkoop € 12,50 | CJP € 10,-
dagkassa € 15,- | CJP € 12,50
kinderen tot 12 jaar gratis

kaartjes

concert ‘Canción con todos’ | Showroom Arnhem | 19 februari 2017 | foto: John Hoenkamp

Volver is een koor voor Latijns-Amerikaanse muziek. De groep werd in 2011 opgericht door dirigent Gerard Schoren. De naam Volver (zeg: bolbèr) betekent ‘terugkeren’ en verwijst naar de gelijknamige Argentijnse tango van Carlos Gardel. Gerard Schoren schrijft de meeste arrangementen, toegesneden op de capaciteiten van de koorleden. Zangers met meer ambities en talenten krijgen de gelegenheid om solo of in een klein groepje (duo, trio, kwartet) te zingen. Dit zorgt voor veel afwisseling in de concerten.
De leden van het koor komen uit de regio Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Deventer. De repetities zijn op de woensdagavond in Beekbergen.