Voorjaar 2020
We gaan door op de ingeslagen weg met het instuderen van meer nieuwe Latijns-Amerikaanse muzikale pareltjes en het ophalen van onze grootste succesnummers uit de voorbije jaren.

16 februari 2020 concert – Schaarsbergen
Het kerkje in Schaarsbergen (waar we al twee keer eerder tijdens de kerstmarkt zongen) bestaat in 2020 150 jaar. Ter ere daarvan dit concert. Meer info volgt.

Volver is een koor voor Latijns-Amerikaanse muziek. De groep werd in 2011 opgericht door dirigent Gerard Schoren. De naam Volver (zeg: bolbèr) betekent ‘terugkeren’ en verwijst naar de gelijknamige Argentijnse tango van Carlos Gardel. Gerard Schoren schrijft de meeste arrangementen, toegesneden op de capaciteiten van de koorleden. Zangers met meer ambities en talenten krijgen de gelegenheid om solo of in een klein groepje (duo, trio, kwartet) te zingen. Dit zorgt voor veel afwisseling in de concerten.
De leden van het koor komen uit de regio Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Deventer. De repetities zijn op de woensdagavond afwisselend in Arnhem en Beekbergen.

concert Brasil – 7 april 2019 – Brebl Nijmegen | foto: Gert-Jan Bollen
concert Canción con todos – 19 februari 2017 – Showroom Arnhem
concert Fiesta de Baile – 7 juli 2018 – Openluchtheater de Pinkenberg – Velp (Gld)